تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

طلوع خورشید ماهی ۲ تنی از اعماق دریا

  • کد خبر: ۸۵۰۱۳
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
طلوع خورشید ماهی ۲ تنی از اعماق دریا
این خورشیدماهی از گونه‌ای است که در اروپا در زمره گروه‌های در معرض خطر طبقه بندی شده است و ۳٫۲ متر (۱۰٫۵ فوت) طول، ۲٫۹ متر (۹٫۵ فوت) عرض داشت.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ «ما درباره چنین ماهی‌هایی خوانده بودیم، اما هرگز فکر نمی‌کردیم روزی واقعا بتوانیم یکی از آن‌ها را لمس کنیم.» این جمله یکی از زیست شناسان دریایی است بعد از تماشای یک خورشیدماهی غول پیکر به وزن و طول حدودی ۲ تن و ۳ متر که به نظر می‌رسد واقعا شبیه قصه هاست.

قصه‌ها و داستان سرایی‌های عجیب و غریب. به حدی فانتزی و شگفت انگیز که به نظر می‌رسد آدم در دل یکی از قصه‌های هزارو یک شب قرار دارد و حالا همان دیو طلسم شده و محبوس درون بشکه چوبی که به سطح آب می‌آید و کیسه‌ای زر به دست ماهی گیری می‌دهد، دوباره از دل آب سر بیرون نهاده و یک خورشیدماهی عظیم الجثه را گذاشته در دامان صیادان: «شما در یک قایق در وسط آب هستید، جرثقیل در حال حرکت است و ماهی وزن زیادی دارد، یک حیوان زنده متحرک.» بله، یک حیوان زنده متحرک و آن قدر عظیم و سنگین که زیست شناسان دریا می‌گویند: «ما سعی کردیم آن را در ترازوی یک تنی قرار دهیم، اما بسیار سنگین بود. ممکن بود ترازو را بشکند.»

ویدئو و تصاویری که از این جانور شگفت انگیز در این یکی، دو روز گذشته در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد، حتما شما هم دیده اید. آن گونه که سرپرست آزمایشگاه زیست شناسی دریایی دانشگاه سویل در منطقه سیوتا در شمال اسپانیا می‌گوید؛ این خورشیدماهی از گونه‌ای است که در اروپا در زمره گروه‌های در معرض خطر طبقه بندی شده است و ۳٫۲ متر (۱۰٫۵ فوت) طول، ۲٫۹ متر (۹٫۵ فوت) عرض داشت.

با توجه به این اندازه‌ها و مقایسه آن با دیگر صیدها، وزن این ماهی عظیم الجثه، حدود ۲ تن (۴،۴۰۹ پوند) تخمین زده شده است. این خورشیدماهی در سواحل مدیترانه‌ای سئوتا پیدا شده است و آن گونه که گفته می‌شود صیادان این ماهی را در محفظه‌ای زیر آب متصل به قایق نگه داشتند و با رسیدن پژوهشگران به کمک جرثقیل به روی قایق آوردند. ماهی غول پیکر چند دقیقه روی قایق ماند تا زیست شناسان اندازه گیری ها، عکس‌ها و نمونه‌های DNA را برای آزمایش‌های شان گرفتند.

نکته دیگری که افزون بر ویژگی‌های منحصر به فرد این ماهی باعث واکنش‌های زیادی شد؛ این است که بنا بر گفته‌ها پس از پایان اندازه گیری ها، ماهی به آرامی در آب رها شد تا دوباره به زندگی خود در اعماق ۷۰۰ متری دریا و محل اصلی سکونتش بازگردد. انتشار این خبر در صفحه اینستاگرام گاردین، نظرات زیادی را هم از سوی کاربران خارجی زبان به دنبال داشت. کاربری نوشته است: «خیلی خوش حال شدم که سالم و سلامت دوباره به دریا برگشته است.» و دیگری مقایسه‌ای انجام داد و گفت: «پس فقط این ماهی‌های خاص به دریا برگردونده می‌شن. کاش همه ماهی‌ها به دریا برگردن و کسی اون‌ها رو نخوره!»

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->